News

20% rabatt på alla produkter i vår profilshop

I samband med båtmässan Allt på Sjön i Gustavsberg erbjuder vi 20% rabatt i vår profilshop - fylld med produkter och kläder för ditt båtliv. Använd kod: OckelboGB18 i kassan. Erbjudandet är giltigt till och med söndag. https://shop.ockelboboats.se/sv/
 
 

Sommarkampanj - 20% i vår profilshop

Vi vill fira sommaren med er. Därför erbjuder vi 20% rabatt på hela sortimentet i vår profilshop i helgen. Erbjudandet är endast giltigt till och med söndag 17 juni kl. 23:59. https://shop.ockelboboats.se/sv/
 
 

Ockelbo profilshop

Välkommen att besöka vår nya profilshop - fylld med kläder och produkter för ditt båtliv. https://shop.ockelboboats.se/sv/
 
 

Ockelbo på Sportfiskemässan!

Ockelbo ställer ut på Sportfiskemässan i samarbete med Jonas Nordigårds och Edgeflyfishing.

Besök monter 13:28 och kolla in vår fullt utrustade B16AL.
Här kan du också hämta ett ex av årets katalog där hela modellprogrammet finns med.

Mässan pågår 16-18 mars på Stockholmsmässan i Älvsjö.  

Öppetiderna är: Fre 9-18 – Lör 9-18 – Sön 10-16

 

Vårens båtmässor

Kom och besök Ockelbo Boats på vårens mässor i Göteborg och Stockholm!

Båtmässan i Göteborg går av stapeln den 3-11 februari och självklart finns Ockelbo Boats på plats. Du hittar oss i monter D04:12 där du också kan hämta årets katalog, färsk från tryckeriet.

 

Kom och träffa oss på Allt för sjön i Stockholm den 3-11 mars. Vi finns i monter A40:31 där vi kommer premiärvisa vår helt nya Ockelbo B21 CAB. Gå gärna in på vår facebooksida så länge och se fler bilder av vår nya modell. 

En helt ny hyttbåt från Ockelbo - B21 CAB!

Inför 2018 lanserar Ockelbo en helt ny hyttbåt - B21 CAB! Premiären sker på Allt för Sjön i Stockholm den 3-11 mars 2018.

 

 

Nya Ockelbo B21 CAB levererar lika delar känsla och förnuft. En stadig båt, lika pålitlig som trivsam - väl anpassad för ett händelserikt liv i skandinaviska vatten.. Den tar dig från A till Ö utan att krångla till det i onödan. Lika älskad av familjen som uppskattad av vännerna, lika respekterad av erfarna båtmänniskor som beundrad av de nyligen båtfrälsta.

 

Läs mer om Ockelbo B21 CAB

 

 

Premiär på Allt för Sjön i Stockholm

Premiärvisningen av helt nya Ockelbo B21 CAB sker på Allt för Sjön den 3-11 mars 2018 i Stockholm. Mer information och biljetter hittar du på www.alltforsjon.se

Besök oss på Allt på Sjön

Missa inte Nordens största flytande båtmässa!

Den 1-3 september är det dags för Nordens största flytande båtmässa - Allt på Sjön i Gustavsberg. Hundratals båtar från mängder av olika tillverkare - och över 23 000 båtälskande besökare.

 

Kom och snacka båtar och båtliv med oss!

 

Allt på Sjön i Gustavsberg

1-3 september

Fredag-lördag: 10:00 - 18:00. Söndag: 10:00 - 16:00.

Fri entré och gratis parkering.

Mer information hittar du på www.alltpasjon.se

Ockelbo Boats gästar Allt för sjön i Stockholm

Självklart kommer Ockelbo Boats finnas på plats med våra båtar på Allt för sjön i Stockholm som öppnar dörrarna nu på Lördag 4 mars.

Besök oss på Allt för sjön i Stockhom 4-12 mars och inspektera våra utställda båtar, inklusive säsongens stora nyhet Ockelbo B16AL Fishing. Du hittar oss i monter A20:38 där du också kan hämta årets katalog, färsk från tryckeriet. Välkommen!

Biljett till Allt för sjön kan köpas på plats, eller förköpas här. Istället för att köa i kassan går du bara rakt in på mässgolvet och dessutom betalar du lägre pris!

 

Säsongens stora nyhet - Ockelbo B16AL Fishing

"Vill man ha en renodlad sportfiskebåt med ett stort kastdäck tycker jag att B16AL Fishing är en perfekt båt." - Jonas Nordigårds, sportfiskare

Ockelbo B16AL Fishing har samma beprövade skrov som klassikern B16AL, och kan dessutom anpassas med ett stort kastdäck som ger en perfekt upphöjd yta för den dedikarade sportfiskaren. Kastdäcket har flera stuvar varav två är helt vattentäta.

Båten kan även utrustas med en platta för frontmonterad trollingmotor, spöhållare bak och i pulpeten, och fäste för Talon ankringssystem.

 

 

OCKELBO

B16AL Fishing

Längd 

4800 mm
 
Max motoreffekt 
60 hk
 
Bredd 
1920 mm
 
Antal personer 
5 personer
 
Vikt utan motor 
450 kg
 
Stuvfack 
Upp till 7 st

 

Du som ska på Båtmässan i Göteborg som startar nu i helgen hittar oss och våra båtar i monter B09:68. Välkommen förbi!

Ockelbo Boats gästar Båtmässan i Göteborg

Självklart kommer Ockelbo Boats finnas på plats med våra båtar på Båtmässan i Göteborg som öppnar dörrarna nu på Lördag 4 februari.

Besök oss på Båtmässan i Göteborg 4-12 februari och inspektera våra utställda båtar, inklusive säsongens stora nyhet Ockelbo B16AL Fishing. Du hittar oss i monter B09:68 där du också kan hämta årets katalog, färsk från tryckeriet. Välkommen!

Biljett till Båtmässan kan köpas på plats, eller förköpas här. Istället för att köa i kassan går du bara rakt in på mässgolvet och dessutom betalar du lägre pris!

Sidor