News

Besök oss på Allt på Sjön

Missa inte Nordens största flytande båtmässa!

Den 1-3 september är det dags för Nordens största flytande båtmässa - Allt på Sjön i Gustavsberg. Hundratals båtar från mängder av olika tillverkare - och över 23 000 båtälskande besökare.

 

Kom och snacka båtar och båtliv med oss!

 

Allt på Sjön i Gustavsberg

1-3 september

Fredag-lördag: 10:00 - 18:00. Söndag: 10:00 - 16:00.

Fri entré och gratis parkering.

Mer information hittar du på www.alltpasjon.se

Ockelbo Boats söker säljansvarig med intresse för produktutveckling

Resan från ett slumrande varumärke till en uppstickare i aluminiumsegmentet har gått snabbt! På fem år har vi etablerat oss från norr till söder på den svenska marknaden. Våra två modeller har bägge utsetts till ”Bäst i test” av nationell båtpress. Nu är vi beredda att ta nästa steg, dels utveckla modellprogrammet men även att etablera oss på den nordiska marknaden.

Därför söker vi dig som har en stark passion för att utveckla varumärken samt vill arbeta för att bygga långsiktiga relationer med återförsäljare och samarbetspartners. Du kommer att ansvara för varumärkets totala försäljning och medverka i utvecklingen av modellprogrammet tillsammans med vd och konstruktörer. Jobbet innebär planera och genomföra mässor, besöka befintliga och etablera nya återförsäljare, kontinuerligt resande inom Norden och till fabriken i Riga, utverka distributionsmodell för våra grannländer, delta i marknadsföringsjobbet, följa upp försäljning och rapportera till vd. Vi tror du att du är bosatt i Stockholm/Mälardalen.

 

Vi söker dig som:
• Har minst 3-5 års dokumenterad erfarenhet som utesäljare. Helst i marinbranschen.
• Dokumenterat goda försäljningsresultat.
• Är självständig, målinriktad och resultatorienterad.
• Har lätt för att skapa nya, långsiktiga affärsrelationer.
• Intresse för produktutveckling.
• Goda kunskaper i engelska.
• Utåtriktad, positiv, engagerad och initiativrik.
• B-körkort.

Vi erbjuder:
• Bra backup och support från kontoret.
• Ett ungt framåt företag med stort driv.
• Stor möjlighet att påverka/utveckla.
• Möjlighet att verka i nordisk/internationell miljö.


Du söker tjänsten genom att maila ditt CV tillsammans med ett personligt brev till: david.stenlund@ockelboboats.se.


Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 1 september.
Tillträde efter överenskommelse.
För eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att ringa
David Stenlund, VD, på telefon 090-15 80 31.

Ladda ner årets Ockelbo Boats modellprogram

Välkommen till ett enkelt båtägande

Läs om Ockelbos aluminiumbåtar och våra senaste innovationer, inklusive årets stora nyhet Ockelbo B16AL Fishing. Innehåller även ett reportage med sportfiskeguiden Jonas Nordigårds.

Ockelbo Boats gästar Allt för sjön i Stockholm

Självklart kommer Ockelbo Boats finnas på plats med våra båtar på Allt för sjön i Stockholm som öppnar dörrarna nu på Lördag 4 mars.

Besök oss på Allt för sjön i Stockhom 4-12 mars och inspektera våra utställda båtar, inklusive säsongens stora nyhet Ockelbo B16AL Fishing. Du hittar oss i monter A20:38 där du också kan hämta årets katalog, färsk från tryckeriet. Välkommen!

Biljett till Allt för sjön kan köpas på plats, eller förköpas här. Istället för att köa i kassan går du bara rakt in på mässgolvet och dessutom betalar du lägre pris!

 

Säsongens stora nyhet - Ockelbo B16AL Fishing

"Vill man ha en renodlad sportfiskebåt med ett stort kastdäck tycker jag att B16AL Fishing är en perfekt båt." - Jonas Nordigårds, sportfiskare

Ockelbo B16AL Fishing har samma beprövade skrov som klassikern B16AL, och kan dessutom anpassas med ett stort kastdäck som ger en perfekt upphöjd yta för den dedikarade sportfiskaren. Kastdäcket har flera stuvar varav två är helt vattentäta.

Båten kan även utrustas med en platta för frontmonterad trollingmotor, spöhållare bak och i pulpeten, och fäste för Talon ankringssystem.

 

 

OCKELBO

B16AL Fishing

Längd 

4800 mm
 
Max motoreffekt 
60 hk
 
Bredd 
1920 mm
 
Antal personer 
5 personer
 
Vikt utan motor 
450 kg
 
Stuvfack 
Upp till 7 st

 

Du som ska på Båtmässan i Göteborg som startar nu i helgen hittar oss och våra båtar i monter B09:68. Välkommen förbi!

Ockelbo Boats gästar Båtmässan i Göteborg

Självklart kommer Ockelbo Boats finnas på plats med våra båtar på Båtmässan i Göteborg som öppnar dörrarna nu på Lördag 4 februari.

Besök oss på Båtmässan i Göteborg 4-12 februari och inspektera våra utställda båtar, inklusive säsongens stora nyhet Ockelbo B16AL Fishing. Du hittar oss i monter B09:68 där du också kan hämta årets katalog, färsk från tryckeriet. Välkommen!

Biljett till Båtmässan kan köpas på plats, eller förköpas här. Istället för att köa i kassan går du bara rakt in på mässgolvet och dessutom betalar du lägre pris!

Ockelbo Boats på Allt för Sjön!

På lördag 5/3 drar årets båtmässa i Stockholm igång!

Självklart ställer vi ut på mässan. Kom och besök oss i monter A25:30. Vi visar upp årets program och du har chansen att titta närmare på bl a Ockelbo B18CC, utsedd till testvinnare och även nominerad till årets Motorbåt!


RENGÖRING AV SJÄLVLÄNS OCKELBO B16AL

Självlänsen på Ockelbo B16AL har en backventil av typen Anknäbb. För att inte skada membranet i Självlänsen är det viktigt att inte föremål förs in i röret. Oavsett vilket håll det görs från. Självlänsen och backventilen kan sätta igen. Enklaste och smidigaste sättet att rengöra den är att föra in en trädgårdsslang i länsens hål i botten på koppen i sittbrunnen. När slangen är instoppad ca 10-20 cm kan vattnet slås på. Spola i 20-30 sekunder och systemet borde fungera klanderfritt igen. Observera att detta gäller båtar av 2014 och 2015 års modell.
 
 

Första B18AL i vattnet!

Nu är äntligen B18AL på plats där den hör hemma, i vattnet!

Efterfrågan på vår nya modell, B18AL har överträffat alla våra förväntningar! Just storleken på båten, i kombination med dess robusta konstruktion tilltalar en kundgrupp som vill ha en mer eller mindre underhållsfri båt för användande stora delar av året!

 

Mässor!

När det är som mörkast ute känns det extra bra att nästa säsong börjar redan i slutet av Januari med Båtmässan i Göteborg! OckelboBoats kommer visa upp årets nyhet i form av den nya modellen B18AL.

Båtmässan, Göteborg
Svenska Mässan, 31/1-8/2
Monter: A01:22

 

Allt för sjön, Stockholm
Stockholmsmässan, 28/2-8/3
Monter: A24:30


 

Sidor